Διεύθυνση
25ης Αυγούστου 31
1ος όροφος
Ηράκλειο, Κρήτη
Greece
Phone: 6977075889 2810336774
facebook page
 

 

Απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο στις Ευρωπαϊκές Σπουδές και τα Ιταλικά στο Πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία καθώς και στα Πανεπιστήμια της Κατάνιας και της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

(BA Hons in European Studies with Italian)

 

Έπειτα, αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Μεγάλης Βρετανίας (BSc Hons & PG Dip in Psychology) και εξειδικεύτηκα στην Ιατρική Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

 

Απέκτησα πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική (Life Coaching) και στην Ψυχαναλυτική Διαδικασία: Θεωρητικές Έννοιες και Πρακτική Εφαρμογή από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Εχω παρακολουθήσει προγράμματα Προσωποκεντρικής Ψυχοθεραπείας αλλά και Γνωσιακής και Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας σε ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Καθώς και επιμορφωτικά  σεμινάρια στην Δικαστική Ψυχολογία και Εγκληματολογία, στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, στην μέθοδο επίλυσης προβλημάτων Lego Serious Play, στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία, στην Εκπαίδευση Παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού, στην Εκπαίδευση και Συμβουλευτική Παιδιών με ΔΕΠ-Υ, στην Συμβουλευτική Παιδιών και Εφήβων αλλά και στην Διαχείρηση Διαζυγίου.

 

Έχω εξειδικευθεί ως θεραπεύτρια σεξουαλικών δυσλειτουργιών αλλά και στην συστημική θεραπεία ζεύγους.

 

Εργάζομαι ως ψυχοθεραπέυτρια ενώ συνεχίζω την κατάρτισή μου σε διάφορους τομείς της ψυχολογίας, μέσα από σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και προγράμματα  επιμόρφωσης.

 

Επίσης είμαι συντονίστρια του δομημένου προγράμματος εκπαίδευσης γονέων: Σχολές Γονέων: Η εκπαίδευση στην εφαρμογή του δομημένου προγράμματος εκπαίδευσης γονέων ῾Σκέφτομαι & Πράττω᾽ όπου εφαρμόζεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.

 

 

 

Τέλος, είμαι μέλος της Ευρωπαίκης Κοινότητας Ψυχολογίας της Υγείας (European Health Psychology Society), της Διεθνής Κοινότητας Ερευνας στη Ψυχοθεραπεία (Society for Psychotherapy Research), της Βρετανικής Εταιρείας Προσωποκεντρικής Προσέγγισης (BAPCA) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.)